Rólunk

EU-OHSA Kezeld a stresszt kampány!

A Stressz-M program az EU-OHSA  által meghirdetett pályázati felhívásra készült 2014-ben.

Kollégák:

bobak_szilvia

Bobák Szilvia: Eredeti szakmámat tekintve közgazdász vagyok, pénzügyi, gazdasági, marketing-programszervezési területen dolgoztam az elmúlt 24 évben. Közép- és felsővezetőként kiemelt szerepe volt a munkámban az emberekkel való kapcsolatnak, hiszem, hogy nagy részben azon múlik egy cég sikeressége. Ezért 2006-ban elkezdtem pszichológiát és coachingot tanulni, és integrál szemléletű coach-ként és tanácsadóként 2009 óta foglalkozom egyéni és csoportos fejlesztéssel is.

A Stressz-M csapatának 2017 óta vagyok a tagja, a 30 napos program programmenedzsereként.

Suranyi_KingaSurányi Kinga: Munka és Szervezet Szakpszichológus. Közép és felsővezetők részére személyre szabott coaching szolgáltatást végzek vezetői szerepük sikeresebb betöltéséhez.. Különösen fontosnak tartott szakterületeim az érzelmi intelligencia, a stresszkezelés és a konfliktuskezelés fejlesztése. Fontos számomra, hogy a vezetők ki tudják alakítani a megfelelő vezetői stílusukat és megismerjék a coaching szemléletű vezetés pozitívumait. Ennek felhasználásával a munkatársaik, beosztottaik belső motivációját, önbecslésüket, önmegvalósításukat, a csoporthoz való tartozásukat fejleszthetik. Team coaching tapasztalattal is rendelkezem a csoportok megoldás központú fejlesztésében.

Solti Elod Solti Előd: A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem okleveles gépészmérnökként 1995-ben, majd ugyanitt elvégeztem az MBA képzést (2007). 2008-ban a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségében megszereztem a Certified Management Consultant nemzetközi minősítést. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara tagja vagyok, az AmCham és a HVCA közös vállalkozásösztönző programját, a „Start Your Business!”-t vezetem 2012 óta. 2002-ben alapítottam független vezetési tanácsadó cégemet Solti & Partners Consulting néven. Közel 20 éve foglalkozom a szervezetfejlesztés különböző kihívásaival, valamint üzletfejlesztéssel. Karrieremet SAP tanácsadóként, majd projektvezetőként kezdtem. Később a folyamatmenedzsment területén nemzetközi tapasztalatokat is szereztem az E.ON Hungária projektvezetőjeként. Az elmúlt 5 évben számos vállalkozás elindításában, nemzetközi pályára állításában vettem részt az ötlettől, a tőkebevonáson át a mindennapi megvalósításon keresztül. A Stressz-M rendszer társalapítója vagyok.

Farago3Faragó István: közgazdász, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, meditációs oktató a Stressz-M  alapítója és vezetője. Multinacionális vállalatnál szerzett 13 éves tapasztalatot követően kezdett személy és szervezetfejlesztéssel foglalkozni. 2009-ben a FranklinCovey magyarországi vállalatánál a 7 szokás programok intézményi bevezetésén dolgozott valamint, vezetésfejlesztési, projektmenedzsment képzési programokat vezetett, 2013-ban Lean és folyamatfejlesztés területen szerzett tapasztalatokat és 2014-ben hozta létre a Stressz-M online platformot, mely innovatív megoldást kínál a munkahelyi pszichoszociális kockázatok / negatív stresszhatások felmérésére és kezelésére.

Kaszas_MateKaszás Máté: online marketing szekember, fejlesztő, ui/ux designer, a Stressz-M rendszer technikai hátterének megalkotója, online marketing tanácsadója, CTO ( Chief Technology Officer ), résztulajdonos, vállalkozó. 2001-ben mérgezte meg az e-business szakma, és azóta sem sikerült meggyógyítani. Legnagyobb szakmai példaképe Corey Rudl. 2 felsőfokú végzettsége ( Médiatechnológus asszisztens, Kereskedelem és Marketing BSc ) ellenére tudása legjavát autodidakta módon, saját projekteken, és tapasztalat útján szerezte. Az önfejlesztés megszállottja. 2010 és 2013 között Magyarország egyik legnagyobb B2B piacterének, az ÜzletiAjánlatok.hu-nak az online marketing menedzsere, azóta pedig számos magánszemély, vállalkozó, és cég online megjelenésének, és sikerének közreműködője. Megrögzött ötletelő, aminek ( mivel ragályos ) következtében Istvánnal már legalább 6 évre elegendő fejlesztési feladatot szedtek össze a Stressz-M stressz menedzsment rendszerrel kapcsolatban