Nyugalom

Legyél a saját nyugalmad megteremtője!

Adj magadnak 30 napot és tegyél 22 lépést a jóléted felé

A mentális egészséged megőrzése a 30 napos programunkkal napi 333 Ft!

Adj magadnak 30 napot, és tegyél 22 lépést a jólléted felé!

Ez a napi cikkek tekintetében:

 • 1 db egyszerű szájmaszk
 • vagy 1 kg félbarna kenyér
 • vagy 1 kis doboz kézfertőtlenítő

Neked megér napi 333 Ft-ot a mentális egészséged?

Mennyire jellemzőek rád a következő állítások?

 • Nyomasztóan hatnak rám a környezetemből áramló negatív információk.
 • Nagyon zavar az, hogy korlátozva vagyok a szabad mozgásomban.
 • Nem tudom, hogy mire számíthatok, mi lesz a hatása, mikor lesz vége ennek a járványnak.
 • Mostanában gyakran azt érzem, szükségem lenne egy lesz***m tablettára.
 • Nagyon szeretem a családomat, de ez a helyzet néha teljesen kiborít.
 • Szeretnék megerősödve kikerülni ebből az állapotból.
Take a break

Neked szól ez a program, ha

 • hiszed, hogy tehetsz azért, hogy jobban érezd magad bőrödben,
 • szeretnél megerősödve kikerülni ebből a jelenlegi helyzetből,
 • vágysz arra, hogy jobban megértsd magad és a környezetedet,
 • szeretnél javítani a gondolkodásodon és a hozzáállásodon, és úgy érzed, tehetsz mindezért,
 • jól jönnének technikák, gyakorlatok, amelyek segítenek megőrizni és fenntartani belső egyensúlyi állapotodat.

Legyél a saját nyugalmad megteremtője!

Adj magadnak 30 napot és tegyél 22 lépést a jóléted felé

Hogyan működik a program?

A programot egy online felületen (mobilon, tableten, laptopon, asztali számítógépen) követheted a saját időbeosztásod szerint. Egy felhasználói fiókot nyitunk neked, ahol minden nap új készséget, vagy gyakorlatot tanítunk neked.

Miért 30 nap?

Egy szokás átalakításához a kutatások szerint legalább 28 nap szükséges, ezért készítettünk egy 30 napos kurzust, ahol minden héten új témát feldolgozva 22 lépésben haladunk végig a programon. 

Hogyan tudsz részt venni?

A programban lehetőséged van egyedül, vagy akár a családoddal, barátaiddal is részt venni. Mindezt az otthonod kényelmében is megteheted, miközben velünk és a programban résztvevő tagokkal is tarthatod a kapcsolatot, hiszen EGYÜTT KÖNNYEBB!

Gyere tarts velünk te is!

A jelentkezés fizetési kötelezettséget még nem von maga után!

Mit mondanak a programról azok, akik már kipróbálták?

Cecília, (Marketing asszisztens, Óvónő Püspökladány)
“A 30 napos program során olyan ismereteket szereztem, ami segített túllépnem a magánéleti problémámon és erőt adott az újrakezdéshez. Mára már rendszeresen alkalmazom az itt tanultakat és jobban érzem magam. Magabiztosabb vagyok, és a váratlan helyzeteket is könnyebben kezelem. Az előadások színvonalasak, ráadásul a online videókat a program befejezése után is bármikor visszanézhetem, ha arra van szükségem.“

Kata, (vállalkozó, Kaposvár)
„Élvezetes, könnyen követhető rendszer. Felfedi az erősségeinket, új típusú gondolkodást indít el, rendszerességre ösztönöz. Kitűnő videók, remek gyakorlatok mind a program során, mind a mobil alkalmazásban. Köszönöm, hogy részese lehettem.”

Ottó, (tanácsadó, Budapest)
„A programtól egy a kezdeti munkahelyi stressz leküzdésére irányuló képességfejlesztést vártam, amit úgy érzem meg is kaptam. Bármikor alkalmazható, a mindennapi feszültségemet csökkentő technikákkal találkoztam, amit ha gondosan beépít az ember az életébe, sok kellemetlen pillanatot megelőzhet. A program befejeztével számomra az elmúlt hetekben a leghasznosabb a saját napom tudatos végig gondolása volt, amivel ki tudtam szűrni az engem érő negatív hatásokat.”

100 % Elégedettségi garanciát vállalunk!

Amennyiben úgy érzed nem segített a program, nem kaptál hasznos tanácsokat, ötleteket, információkat, csak írj nekünk és visszautaljuk a befizetett összeget neked!

Kik lesznek a segítségedre a program során? Kik az előadók?

Cser Zoltán

Cser Zoltán

Igazgató
Tan Kapuja Buddhista Egyház

Bemutatkozás

Cser Zoltán

1986-ban kezdtem foglalkozni a buddhizmussal, először egy kínai csan irányzatnak, majd egy tibeti irányzatnak lettem a gyakorlója. Voltam szerzetes, éltem elvonulásban is. 2004-ben kezdtem el tanítani a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán, melynek oktatási rektorhelyetteseként dolgoztam nyolc éven át. Jelenleg a Tan kapuja Buddhista Egyház igazgatója, valamint a Tibeti Jantra Jóga, Vadzsratánc oktatója vagyok, meditációt tanítok, ahol különösen fontos számomra a helyes testtartás és légzés elsajátítása. Gyakran veszek részt vallásközi párbeszédeken, abszolvált doktorandusz vagyok az ELTE Belső-Ázsia, Mongolisztika tanszéken.

A 30 napos programban a meditációs technikákról és gyakorlatokról, valamint a test, a légzés és a tudat 3 kapujáról szólnak majd az előadásaim.

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna

Szociálpszichológus
Pletykakutató

Bemutatkozás

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna

Szociálpszichológus, az MTA TK "Lendület" Research Center for Educational and Network Studies (RECENS) kutatócsoport tudományos munkatársa, a LINK-Group hálózatkutató központ tagja vagyok. Kutatási területeim a pletyka pszichológiája, az informális hálózatok, és a vállalati kommunikáció. Az Ispiro Consulting informális hálózati kutatási vezetőjeként üzleti szakterületem a formális és informális kommunikáció fejlesztése, a vállalati kommunikáció áramvonalasítás, vezetői kommunikációs tréningek tartása.

A 30 napos programban a kommunikáció okozta stresszről, különböző a gyakorlatban azonnal használható kommunikációs technikákról és a generációs különbségekről fognak szólni az előadásaim.

Kovacsek Zoltán

Kovacsek Zoltán

Háromszoros Kung-Fu Világbajnok
volt Shaolin pap

Bemutatkozás

Kovacsek Zoltán

Húsz éve foglalkozom keleti művészetekkel: kung-fu, taj-csi, csi-kung vagy Ba Duan Jin, és tanítom is ezeket Magyarországon és külföldön is. Különböző, főleg buddhista szemléletű meditációkat is oktatok. 30 napos programban a belső energetikai rendszerünkről, a nyomáspontokról és speciális lazító gyakorlatokról lesz szó.

Bóta Tímea

Bóta Tímea

Pszichológus
Nő a tükörben blog írója

Bemutatkozás

Bóta Tímea

Hiszek abban, hogy minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van az ember életében. Szakmai szempontból megfogalmazva ez azt jelenti, hogy annak, aki általam kíván egy adott élethelyzetben továbblépni, megoldást találni, annak velem van dolga. Dolgoztam Nevelési Tanácsadóban fejlesztőként, nagyvállalati környezetben belső tanácsadóként, továbbá számtalan kis, közép és nagyvállalat szervezetfejlesztésében vettem részt. Tanítok felsőoktatási intézményekben pszichológiai fókuszú tárgyakat, foglalkozom egyéni életvezetési tanácsadással, tartok önismereti csoportokat, továbbá internetes oldalak pszichológus szakértője vagyok. A 30 napos programban az empátia és a társas támasz lesz az a téma, amit feldolgozunk.

Bányai Csaba

Bányai Csaba

Testnevelő tanár, Személyi edző
Life coach

Bemutatkozás

Bányai Csaba

2005-ben szereztem testnevelő tanári diplomát, dolgoztam testnevelő tanárként, majd a rekreációs szervező diploma megszerzését követően kezdtem személyi edzésekkel is foglalkozni. Sporteseményeket, bajnokságokat szerveztünk. Sportedzői képzések keretében oktatási, szervezési, koordinálási feladatokat láttam el. Csapatépítő tréningek, családi napokat bonyolítottam le. Az elmúlt időszakban több pályázati projektben dolgoztam, tervezési, szervezési, előadói feladatokat láttam el. A 30 napos programban a fizikális edzéssel kapcsolatos információkkal és gyakorlatokkal segítem a résztvevőket.

Laskai Nelli

Laskai Nelli

Testnevelő tanár, Személyi edző
Life coach

Bemutatkozás

Laskai Nelli

2005-ben szereztem testnevelő tanári diplomát, dolgoztam testnevelő tanárként, majd a rekreációs szervező diploma megszerzését követően kezdtem személyi edzésekkel is foglalkozni. Sporteseményeket, bajnokságokat szerveztünk. Sportedzői képzések keretében oktatási, szervezési, koordinálási feladatokat láttam el. Csapatépítő tréningek, családi napokat bonyolítottam le. Az elmúlt időszakban több pályázati projektben dolgoztam, tervezési, szervezési, előadói feladatokat láttam el. A 30 napos programban a fizikális edzéssel kapcsolatos információkkal és gyakorlatokkal segítem a résztvevőket.

A program heti témái:

1. hét témái:

Hogyan használhatom fel a kudarcaimat a sikereimhez?

Hogyan hat a stressz a testre? - Hogyan tudod kezelni ezt légzőgyakorlatokkal?

Miért fontos sikertényező a motiváció és a tervezés? – Hogyan tervezz?

2. hét témái:

Mi is az a szeretetnyelv? – Hogyan használhatod az üzleti és a magánéletben?

A tudat működési folyamata, jellege és működési funkciói

Érzelmi intelligencia – Empátia és krízis – Hogyan segítsünk?

3. hét témái:

Hogyan befolyásolja a szemléletmódom az emberi kapcsolataimat?

Testi feszültség oldása jóga - és légzőgyakorlatokkal

Hogyan tudom kezelni a kommunikációs stresszt? – A Rosenberg modell

4. hét témái:

Hogyan hat rám a stressz?

A 3 kapu összehangolása: Test -Tudat - Légzés / Érzelem

Mit tanulhatunk a fiatalabb nemzedéktől? - Hogyan figyeljünk egymásra?

Mit kapsz, és mit érhetsz el velünk?

Goals icon
 • Az, hogy éppen, hogy érzed magad, az nagyrészt az aktuális mentális állapotodon múlik.
 • Fontos tudnod, befolyásolhatatlan és megjósolhatatlan helyzetek okozzák a legnagyobb stresszt. Ugyanakkor nem csupán a helyzet, hanem a helyzethez való viszonyod az, ami stresszt okozza.
 • A környezeti hatások és azok értelmezése befolyásolják a gondolataidat, a gondolatok érzelmeket generálnak, amik ezután a cselekvésben nyilvánulnak meg.
 • A test, a tudat és az érzelem folyamatos kölcsönhatásban vannak, és oda-vissza hatnak egymásra, aminek a végterméke az aktuális lelki, fizikális és mentális állapotod lesz.
 • Az, hogy milyen állapotban vagy, az leginkább rajtad áll. A tudatod irányításával és különböző gyakorlatok alkalmazásával létre tudod hozni a saját nyugalmi állapotodat.
 • Minden megtanulható. Túlélni akarsz, vagy megerősödni ebben a helyzetben?
 • Mi az, amiben még segítünk: újragondolhatod, újraértelmezheted a kapcsolatodat önmagaddal, a családoddal és a környezeteddel.
 • Rajtad múlik, mit hozol ki magadból, és hogyan éled meg ezt a fennálló helyzetet!
 • Gyere és tarts velünk, hogy konkrét eszközeid, gyakorlataid legyenek Önmagad megerősítésére!
 • Alkosd újra a viszonyodat Önmagadhoz és a világhoz!
 • Tekints úgy erre a helyzetre, mint ami segít abban, hogy más emberként éld tovább az életed!

Mikor indul?

2020. május 29. hétfő

Mennyibe kerül?

A 30 napos program költsége:
14 900 Ft
9900 Ft / fő (333 Ft/ nap)

Ez a díj egy 1 órás pszichológiai tanácsadás költsége, amiért most egy 30 napos programban tudsz részt venni!

Szólj a barátodnak, ismerősödnek, és további kedvezményt biztosítunk nektek:

2 fő esetén: 14 980 Ft = 7 490 Ft /fő (250 Ft/ nap)

3 fő esetén: 19 980 Ft = 6 660 Ft /fő (222 Ft/ nap)

A 30 nap alatt több olyan gyakorlat, feladat is lesz, amit így közösen tudtok végezni az online térben!


További előnyök:

Erősebb lesz a kapcsolatotok

Jobban tudtok egymásra figyelni

Közösen gyorsabban tudtok fejlődni

A nettó bevétel 10%-át a Korona vírus járvány ellátásával foglalkozó szervezeteknek utaljuk át.

100 % Elégedettségi garanciát vállalunk!

Amennyiben úgy érzed nem segített a program, nem kaptál hasznos tanácsokat, ötleteket, információkat, csak írj nekünk és visszautaljuk a befizetett összeget neked!

Tegyél a jóllétedért,
élj kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb életet!

TEDD meg magadért az első lépést!
Jelentkezz most!

A jelentkezés fizetési kötelezettséget még nem von maga után!

Kérdés vagy probléma esetén keress minket a challenge@stressz-m.hu e-mail címen, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!