WELLBEING KONFERENCIA

Fókuszban a munkaerő megtartása

Stressz Barométer

A SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****-ban

Időpont: 2017. február 20-21-22.

I. Elméleti bevezető: A témában készült kutatások, trendek, eredmények

II. Vállalati alkalmazott gyakorlatok

III. Meeting point - Workshopok - Saját élmény

IV. Wellbeing programok tervezése, megvalósítása, szakértői ajánlások

A konferencia célja

Egy, a wellbeing témáját fókuszba helyező szakmai konferencia, vállalati jó gyakorlatok bemutatásával, az egyéni és a szervezeti jóllétet erősítő szolgáltatásokkal. Egy rendhagyó, hagyományteremtő esemény összeállítása és megvalósítása.

Stressz Barométer Konferencia - 2016 március 7.
Kinnarps Ház - Budapest

A konferencia ideje alatt a mySPIRIT mini program csak korlátozott létszámban vehető igénybe!
Az igényeket a jelentkezések sorrendjében tudjuk rögzíteni!

Házigazdák

Dr. Tatár Ákos

dr. Tatár Ákos

mySPIRIT egészségprogram főorvosa

Dr. Tatár Ákos

Az orvosi diplomámat Németországban szereztem, majd később Los Angelesben tanultam tradicionális kínai orvoslást. A világ számos területén dolgoztam orvosként: Németországban, Norvégiában, Jamaicában, a Bahamákon és Trinidad-Tobago-n. Jártasságot szereztem a belgyógyászat, a családorvoslás és a gyermekgyógyászat mellett a gyógynövények alkalmazásában, valamint az alternatív gyógykezelések és az akupunktúra területén.

Vallom, hogy az orvoslás központjában az ember áll és nem a betegség. Hiszem, hogy a betegség egy gyógyító történetbe való áthelyezésével könnyebb eljutni a tünetek megértéséhez, azok enyhítéséhez és a gyógyításához.

Ha sikerül megértenünk egy-egy betegség testi, lelki vagy akár tudatalatti üzenetét, akkor könnyebb megtalálni az utat a harmóniához. ” Célom az „eudaimonia” a legmagasabb kiegyensúlyozottság a külső és a belső között.

Solti Előd

Solti Előd

certified management consultant, üzletfejlesztési szakértő

Solti Előd

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem okleveles gépészmérnökként 1995-ben, majd ugyanitt elvégeztem az MBA képzést (2007). 2008-ban a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségében megszereztem a Certified Management Consultant nemzetközi minősítést. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara tagja vagyok, az AmCham és a HVCA közös vállalkozásösztönző programját, a „Start Your Business!”-t vezetem 2012 óta. 2002-ben alapítottam független vezetési tanácsadó cégemet Solti & Partners Consulting néven. Közel 20 éve foglalkozom a szervezetfejlesztés különböző kihívásaival, valamint üzletfejlesztéssel. Karrieremet SAP tanácsadóként, majd projektvezetőként kezdtem. Később a folyamatmenedzsment területén nemzetközi tapasztalatokat is szereztem az E.ON Hungária projektvezetőjeként. Az elmúlt 5 évben számos vállalkozás elindításában, nemzetközi pályára állításában vettem részt az ötlettől, a tőkebevonáson át a mindennapi megvalósításon keresztül. A Stressz-M rendszer társalapítója vagyok.

Meszlényi Zsolt

Meszlényi Zsolt

üzletfejlesztő Training Universe

Meszlényi Zsolt

15 éve foglalkozik készségfejlesztő tréningek szervezésével és fejlesztésével, HR vezetők és ügyvezetők munkájának népszerű segítője. Jelentős és naprakész „tereptapasztalatával” támogatja szakértőként a Stressz-M online diagnosztikai eszközt.

Faragó István

Faragó István

Stressz-M tulajdonosa

Faragó István

Multinacionális vállalatnál szerzett 13 éves tapasztalatot követően kezdtem személy és szervezetfejlesztéssel foglalkozni még 2009-ben. Projektmenedzsment, vezetésfejlesztés, Lean programok bevezetését követően 2014-ben hoztuk létre a Stressz-M online platformot, melyet azóta is vezetek. Célunk: "Az egyéni és szervezeti jóllét fejlesztése és fenntartható támogatása."

Ismerje meg előadóinkat!

Pósfai Gábor

Pósfai Gábor

ügyvezető igazgató
Decathlon

Pósfai Gábor

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként. 2005 óta dolgozik a Decathlonnál, ahol részlegvezetőként, áruházigazgatóként illetve regionális igazgatóként végigjárta a ranglétrát. 2011-ben nevezték ki a cég ügyvezető igazgatójává, irányítása alá tartozik jelenleg nem csak az 1300 fős magyarországi csapat, de segíti a horvátországi, szlovéniai és ausztriai leányvállalat működését is. Egyéb tevékenységei közül kiemelendő, hogy az Auchan Magyarország felügyelőbizottságának és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja, korábban a Magyar Asztalitenisz Szövetség alelnöke volt. 34 éves, 2 gyermek édesapja.

Kovács Krisztina

Kovács Krisztina

HR igazgató
HPE

Kovács Krisztina

21 éve dolgozom a cégnél 2007. június 1-je óta HR igazgatóként. Számomra a vállalat értékeit és üzleti stratégiáját az alkalmazottak formálják, emiatt csapatunkkal mindent megteszünk azért, hogy kollégák megvalósíthassák önmagukat és felismerjék saját lehetőségeiket.

Balog László

Balog László

HR manager
Duvenbeck vállalatcsoport

Balog László

2016. szeptemberétől a Duvenbeck vállalatcsoport magyarországi HR manager-e vagyok. Kezdetben gyártó vállalatnál dolgoztam toborzás-kiválasztás területen, majd a Tesco-nál dolgoztam 8 évig több munkakörben, ahol végül a HR adminisztrációt irányítottam. Ezt követően néhány hónapig részt vehettem egy németországi toborzási projektben. Az elmúlt években sokat dolgoztam azon, hogy a munkatársak számára jobb körülményeket teremtsek és a szolgáltató szerepkört erősítsem. Szenvedélyem az utazás és az idegen kultúrák megismerése.

Gigler Anita

Gigler Anita

személyzeti vezető
Rossmann Magyarország Kft.

Gigler Anita

13 évet töltött a Baumax áruházláncál, ahol először áruházvezetőként dolgozott, majd 2004-től a személyzeti és bérszámfejtési osztályt vezette. Tevékenységi körébe tartozott a toborzás, személyzetfejlesztés, értékesítési és vezetői képzések szervezése, organizáció és kommunikáció, bér és egyéb szociális juttatások kezelése, személyzeti információk, tevékenységek koordinálása. 2011 februárjában vette át a Rossmann német drogérialánc személyzeti vezetői pozícióját. Rossmann Akadémia névvel 2012-ben elindítottak egy kifejezetten boltvezető helyetteseknek szóló egyéves programot, amelyben a saját kollégákat fejlesztik belső és külső trénerekkel, oktatókkal.

Tóth Zsuzsanna

Tóth Zsuzsanna

HR igazgató
Vodafone Magyarország Zrt.

Tóth Zsuzsanna

a Vodafone Magyarország Zrt. HR igazgatója: 2015. szeptembere óta dolgozom a Vodafone-nál, előtte 18 évet a British American Tobacco-nál töltöttem. 2007-ben neveztek ki a magyarországi szervezet HR igazgatójának, 2011-től Közép-Európa Clusterért is feleltem. 2013-ban családommal Svájcba költöztünk, ahol a Svájci Area (Svájc, Ausztria, Ciprus, Málta, Izrael, Görögország) HR igazgatójaként dolgoztam.

A Vodafone-nál nemrég bevezettük a testi-lelki feltöltődést támogató Re-charge programot, mely egy állapotfelmérést követően különböző programokkal és kihívásokkal segíti a kollegák fejlődését a mozgás, táplálkozás és lelki egészség területeken.

Lajmerné Fekete Aranka

Lajmerné Fekete Aranka

IHS Team
IBM

Lajmerné Fekete Aranka

Az IBM Nemzetközi Egységesített Egészségügyi Szolgáltatási Csoport tagja vagyok, ellátási területem Kelet-Európa, Független Államok Közössége, Afrikai és Közel-Keleti országok. Feladatom a tagországok egészségprevenciós tevékenységének kidolgozása, működtetése és ellenőrzése a helyi funkciók (HR, Management, Munkavállalói Csoportok) bevonásával. Támogatom a helyi munkatársakat a központi (USA) csapat által meghatározott vállalati célkitűzések elérése érdekében, valamint a munkahelyi ergonómiai, egészségügyi és munkavédelmi kérdésekben. Auditora vagyok az integrált vállalatirányítási rendszerek OHSAS 28001-es elemének (IBM Wellbeing Management System) regionális szinten.

Győrffy Viktória

Győrffy Viktória

HR igazgató
Sapa Profiles Kft

Győrffy Viktória

1997 óta dolgozom HR területen. Kezdetben személyzeti tanácsadóként tevékenykedtem, majd pár év után átmentem a vállalati oldalra. Tíz éve dolgozom a jelenlegi munkahelyem, a székesfehérvári Sapa Profiles Kft-nél, jelenleg HR igazgatói beosztásban. Végzettségem szerint andragógus vagyok, és mivel nagyon szeretek emberekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozni, ezért ismereteimet folyamatosan fejlesztve elvégeztem a Lemma Coachingnál egy képzést. Azóta tagja vagyok a Coachok Szakmai Szövetségének. Szenvedélyem a családom, az önfejlesztés és a válsághelyzetek kezelése.

Darázs Viktória

Darázs Viktória

HR&Training Assistant Manager
IBIDEN Hungary Kft.

Darázs Viktória

Az IBIDEN Hungary Kft. csapatához kevéssel a vállalat indulása után, 2005 májusában csatlakoztam. Az első néhány évben csak képzésekért, 2009 óta pedig a személyzeti ügyekért is felelek mint osztályvezető-helyettes.

A japán kultúra sok mindenre megtanított. Az ősi tradíciók és a hihetetlen high-tech eszközök nem csak megférnek egymás mellett, hanem szinergiában vannak, erősítik egymást.

A folyamatos fejlődés, fejlesztés része mindennapjainknak, ez biztosítja a kihívásokkal teli környezetet, táptalaja a kreativitásnak. Ezzel párhuzamosan a tradíciók biztosítják a stabil hátteret.

Kemény Péter

Kemény Péter

integrációs területi referens
E.ON Hungária Zrt.

Kemény Péter

Gyógypedagógus, foglalkozási rehabilitációs szakértő, az ELTE szociálpolitikus doktorandusza vagyok. Három gyermekem van. Több mint 15 éve dolgozom a rehabilitáció különböző területein, 2012 óta az E.ON Hungária Zrt. HR Igazgatóságán az integrációs és sokszínűségi témák szakértője vagyok. Munkámhoz tartozik a belső foglalkozási rehabilitációs szolgáltatási rendszer működtetése, a női esélyegyenlőség, a roma integráció és a munka-magánélet egyensúly programjai. Az egyéni rehabilitációs tevékenységek menedzselése mellett stratégia-alkotással, és a vállalat üzleti területeinél megjelenő sokszínűségi fejlesztések támogatásával foglalkozom.

Szakértőink

Dr. Irene Houtman

Dr. Irene Houtman

work & health expert TNO innovation for life

Dr. Irene Houtman

works at TNO, an applied research institute, since 1990. After her PhD on ‘Stress and coping in lecturing’ at the Free University in Amsterdam in 1990, she was involved in many large scale projects at TNO on psychosocial risks at work, mental health and prevention of psychosocial risks and stimulating return to work.

Irene Houtman is considered an expert on these areas of psychosocial risks and mental health, particularly as related to the domain of work. She advises on these topics and leads projects for the Ministries of Social Affairs and Employment, the Ministry of Health, the Ministry of Home Affairs, Health and Transportation and Infrastructure in the Netherlands. She also advises European agencies like the European Foundation of the Improvement of work and living conditions, the European Agency on Occupational Safety and Health, DG Research, The European Commission, DG Employment and DG Santé.

Although Irene works as a senior researcher at TNO, she collaborates closely with national and international universities, and has been an active promotor in several PhD trajectories. She is also an active member of the International committee on health, work, organization and psychosocial factors: ICOH-WOPS.

Dr. Simon Attila István

Dr. Simon Attila István

munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár

Dr. Simon Attila István

Politológus, jogász.

2010-2014 között a Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára, 2014-2015 között a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára, jelenleg a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára.

2003-2015 között a Hármashalom Alapítvány kuratóriumi elnöke, szívügye a határon túli magyarság támogatása.

Nős, 3 gyermek édesapja.

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna

szociálpszichológus

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna

Szociálpszichológus, az MTA TK "Lendület" Research Center for Educational and Network Studies (RECENS) kutatócsoport tudományos munkatársa, a LINK-Group hálózatkutató központ tagja. Kutatási területei a pletyka pszichológiája, az informális hálózatok, és a vállalati kommunikáció. Az Ispiro Consulting informális hálózati kutatási vezetője, üzleti szakterülete a formális és informális kommunikáció fejlesztése, a vállalati kommunikáció áramvonalasítás, vezetői kommunikációs tréningek tartása.

Mezriczky László

Mezriczky László

közgazdász, kommunikációs szakember, az Ispiro Consulting Kft. ügyvezetője

Mezriczky László

Szakmai karrierjében meghatározó volt a multinacionális vállalatok felsővezetéseiben eltöltött közel másfél évtized: a Digital-Compaq- Hewlett Packard , majd a Magyar Telekom kommunikációjáért felelt, beleértve a márkaépítést, marketingkommunikációt, és belsőkommunikációt. 2008-ban alapította meg az Ispiro Consulting Kft-t, amely üzletfejlesztéssel, vezetői tanácsadással, valamint kommunikációfejlesztéssel, ezen belül is az informális kommunikáció- és szervezetfejlesztéssel foglalkozik.

Surányi Kinga

Surányi Kinga

munka és szervezet pszichológus, business coach, coaching pszichológus licensz tulajdonos

Surányi Kinga

Közép és felsővezetők részére személyre szabott coaching szolgáltatást végzek vezetői szerepük sikeresebb betöltéséhez.. Különösen fontosnak tartott szakterületeim az érzelmi intelligencia, a stresszkezelés és a konfliktuskezelés fejlesztése. Fontos számomra, hogy a vezetők ki tudják alakítani a megfelelő vezetői stílusukat és megismerjék a coaching szemléletű vezetés pozitívumait. Ennek felhasználásával a munkatársaik, beosztottaik belső motivációját, önbecslésüket, önmegvalósításukat, a csoporthoz való tartozásukat fejleszthetik. Team coaching tapasztalattal is rendelkezem a csoportok megoldás központú fejlesztésében.

Tóth Gergely

Tóth Gergely

HR Fest tulajdonosa,
marketing szakértő

Tóth Gergely

A jövő izgalmas - és itt van! Életem egyik része ennek a jövőnek a bemutatása. Az elmúlt két évben a Brain Bar Budapest projektvezetőjeként, a HRFeszt, és a Future Career Festival tulajdonosaként tettem ezt.

dr. Simon Balázs

dr. Simon Balázs

jogász, munkaügyi és munkajogi szakértő

dr. Simon Balázs

Jogász, munkaügyi és munkajogi szakértő, Magyarország legnagyobb iskolaszövetkezetének (Fürge Diák) igazgatósági tagja, a Humánia HRS Group Zrt. társtulajdonosa és jogi igazgatója, a Magyarországi Diákvállalkozások Érdekképviseleti Szövetségének főtitkára, a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének alelnöke. Húsz éve tevékenykedik vezetőként a HR szolgáltatói ágazatában, szakterülete az atipikus foglalkoztatási formák és a HR stratégiai szerepének erősítése.

György Máté

György Máté

AON Hewitt tanácsadó és projektmenedzser

György Máté

2014 év elején csatlakozott az Aon Hewitt csapatához, jelenleg, mint tanácsadó és projekt menedzser tevékenykedik a szervezetben. Egyik fő felelőssége az Aon Legjobb Munkahelyek program vezetése és a projekt csapat koordinálása. Az elmúlt években számos szervezetnek segített az elkötelezettség mérésen túl, az eredmények feldolgozásában és az elkötelezettség fejlesztésében, legyen szó munkatársak bevonásáról, középvezetők fejlesztéséről vagy felsővezetői csapat támogatásáról. Hisz abban, hogy közösen képesek vagyunk jobb munkahelyekké válni.

dr. Buda László

Dr. Buda László

orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta

Dr. Buda László

orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a „Mit üzen a tested?“ és a „Mit üzen a lelked?“ című könyvek szerzője, a Nyitott Akadémia egyik előadója, a szomatodráma módszer megalkotója.

Programjaink

(a programok megtekintéséhez kattintson az adott napra)
 • 0. nap - 2017.02.20.
 • 1. nap - 2017.02.21.
 • 2. nap - 2017.02.22.
 • Érkezés 15:00 órától. 19:00 órától közös svédasztalos vacsora a szálloda éttermében, welcome party

  Az „Oázis“ wellness- és fürdőrészleg korlátlan használata (07.30-22.00-ig), 10.000 m2-en 22 medencével: belső és külső élmény- és gyógyvizes medence, belső és külső gyermekmedence, sodrófolyosó, óriás pezsgőfürdő, belső és külső gyógyvizes pezsgőfürdő, Kneipp taposómedence, sportmedence (25m x 12m)

  Szauna sziget: gőzkamra, rózsa szauna, bioszauna, illatkamra, finn szauna, infra szauna, lakónium, jégkamra, stollen szauna, külső és belső pihenő, külső jacuzzi, trópusi zuhany, külső pezsgőfürdő

  mySPIRIT minikezelés (egyéni jelentkezéssel, a felkínált lehetőségek közül kb. 40-50 perc). Az igényeket a konferenciára történő regisztrációk sorrendjében tudjuk rögzíteni, korlátozott létszámban!

  Részvétel a napi sport- és fitneszprogramokon

  Modern kardio- és erősítőgépekkel felszerelt fitneszterem korlátlan használata

  Fürdőköntös és -papucs használata a tartózkodás ideje alatt

  Túra

  17:00 órától

  Jóga

  17:10 órától

  Vacsora

  19:00 - 20:30

  Welcome party

  20:30-23:00
 • I. Elméleti bevezető: A témában készült kutatások, trendek, eredmények

  10:00 -10.10 Köszöntő
  10:10-10:20 Üzleti kézfogó
  10:20-10:50 Quality of life – Nemzetközi kutatások és eredmények - Előadó: Dr. Irene Houtman work & health expert TNO innovation for life
  10:50-11:10 Munkaerőpiaci helyzetkép Magyarországon Előadó: Dr. Simon Attila NGM munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár
  11:10-11.40 Legjobb munkahely felmérés tapasztalatai – HR trendek - Előadók: György Máté AON-Hewitt tanácsadó, projektmenedzser és Tóth Gergely HR Fest tulajdonos, marketing szakértő
  11:40 -12:00 Stressz-M gyakorlati tapasztalatok - Előadó: Faragó István Stressz-M vezetője
  12:00-12:20 mySPIRIT programbemutató - Előadó: Dr Tatár Ákos - mySPIRIT egészségprogram főorvosa
  12:30-13:50 Ebéd

  II. Vállalati alkalmazott gyakorlatok

  14:00-16:30 Szekcióülések 3 helyszínen 2x1 órában 20 perces szünettel:

  A wellbeing, mint vállalati stratégia

  Hogyan válik a wellbeing a vállalati stratégia részévé?

  Mit jelent ez, hogyan jelenik meg a vállalati kultúrában?

  Mi az idei év főbb témája?

  Moderátor: Solti Előd
  Vendégek:
  Kovács Krisztina HR vezető - HPE
  Pósfai Gábor ügyvezető - Decathlon - Legjobb Munkahely 2016 másodszor

  A proaktív HR

  Mit tud tenni egy HR vezető?

  Hogyan lehet proaktív a HR?

  Mi az ami működik a cégnél, melyek a fejlesztendő területek?

  Moderátor: Meszlényi Zsolt
  Vendégek:
  Gigler Anita - személyzeti vezető - Rossmann
  Tóth Zsuzsanna - HR vezető - Vodafone - Legjobb Munkahely 2016

  Wellbeinget támogató területek

  A wellbeing nem csak a HR feladata.

  Milyen munkakörökből lehet erősíteni a munkavállalói jólétet?

  Hogyan tud ehhez kapcsolódni az EHS?

  Milyen jól működő program tapasztalataik vannak?

  Mi az ami nem működött és miért?

  Moderátor: Faragó István
  Vendégek:
  Fekete Aranka IHS munkatárs - IBM
  Stefko Anna HSE expert - Robert Bosch
  Kemény Péter integrációs referens - E.ON Hungária Zrt.

  Késő délutáni programok - 16:45 - 21:30

  16:45-18:00 mySPIRIT Egészégprogram bemutatása helyszínbejárással
  19:00 Vacsora
  20:30 Mit üzen a tested és a lelked? Előadó: Dr Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta
  21:30 Beszélgetések, szabad program
 • III. Meeting point - Workshop - Saját élmény

  06:30-07:45 Reggeli foglalkozások: jóga, meditáció, pilates, nordic walking, aquafitnesz, streching
  07:00-09:00 Reggeli
  08:00-12:00 Diagnosztika és kezelések:

  mySPIRIT diagnosztika és kezelések
  Időtartama: kb 40-50 perc (Csak előzetes regisztrációt követően, bejelentkezés után korlátozott létszámmal vehető igénybe)

  Stressz-M Kognitív Labor /reflex, vizuális éberség, döntési képesség/
  Időtartama: kb 15-20 perc (helyszíni regisztrációval vehető igénybe)

  POLAR Fittségi állapotfelmérés
  Időtartama: kb 15-20 perc (helyszíni regisztrációval vehető igénybe)

  9:00 - 12:00 A művészet és önismeret kapcsolata – jobb-agyféltekés rajzolás
  Vezeti: Angyal Gabriella - festőművész, ex marketing manager
  A programok 50 percesek. Kezdési időpontok: 9:00 - 10:00 -11:00 órakor

  Meeting point - 09:00-09:50 és 11:00-11:50

  Hol kezdődik a wellbeing? – Megtartás az alacsonyan képzett munkavállalói körben

  Vezeti: dr. Simon Balázs – jogász, munkaügyi és munkajogi szakértő és Balog László HR manager - Duvenbeck vállalatcsoport

  HR vezető mint COACH: Hogyan segíti a HR vezetőt a Coaching szemlélet?

  Vezetik: Győrffy Viktória SAPA HR vezető és Surányi Kinga coaching pszichológus

  Pletykakontroll: Hogyan mérhető és kezelhető a munkahelyi pletyka?

  Vezetik: Dr Szvetelszky Zsuzsanna és Mezriczky László Ispiro Consulting Kft.

  "Quality of life" Hogyan befolyásolják a trendek és kutatások a mindennapi működést a wellbeing kapcsán

  Vezetik: Solti Előd és Dr Irene Houtman

  A beszélgetés nyelve ANGOL

  Workshopok - 10:00-12:00

  Tréning és Rekreáció – Fókuszban a stressz
  Vezetik: Kincses Krisztina Szervezetszociológus és Meszlényi Zsolt Training Universe
  Part’s Party Játékos önismereti csoportfoglalkozás – Az egyéni jóllét alapja,hogy jóban legyek önmagammal
  Vezeti: Faragó István Stressz-M

  IV. Wellbeing programok tervezése, megvalósítása, szakértői ajánlások

  13:45-14:00 Ebéd utáni relaxáció
  14:00-15:30 Pódiumbeszélgetés: Wellbeing programok tervezése, megvalósítása,szakértői ajánlások Résztvevők: Lajmerné Fekete Aranka IBM IHS Team, Darázs Viktória IBIDEN Hungary Kft. training menedzser Mezriczky László Ispiro Consulting Kft. Meszlényi Zsolt Training Universe Kft. Faragó István Stressz-M Solti Előd Solti&Partners Consulting Kft.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

1 NAP: február 21. kedd vagy 22. szerda

85 000 Ft + Áfa

2 NAP: 2017. február 21-22.

150 000 Ft + Áfa

3 NAP: február 20-21-22.

185 000 Ft + Áfa

Helyszín

Spirit Hotel Thermal Spa Spirit Hotel Thermal Spa

H-9600 Sárvár, Vadkert krt. 5.

REGISZTRÁCIÓ