SzomatoDráma Gödöllőn

A testi betegségekről egyre gyakrabban beszélünk úgy mint a lelki problémák szomatizált (testi tünet szintű) megjelenéséről. Egyre több módszer és tanulmány támasztja alá, hogy a kora gyermekkori és az életünk során elszenvedett érzelmi traumák hatására testi betegségek alakulnak ki.

A szomatodráma egy testorientált, szomato-pszichoterápiás, tehát a testet alapul vevő önismereti módszer, amely kreatív, játékos módon ad lehetőséget arra, hogy saját testünk rejtett működését jobban megismerjük, ezáltal pedig képesek leszünk magunkat komplex, pszichoszomatikus nézőpontból érzékelni és gyógyítani.

A folyamat során lehetővé válik, hogy könnyed, elegáns és mégis mélyen megindító módon találkozzunk testünknek tudatunk elől elrejtett titkaival, és érzelemgazdagabb kapcsolatba kerüljünk – szimbolikusan csakúgy, mint valóságosan – saját testrészeinkkel. A módszer azon az elven alapul, hogy a saját testünkről alkotott elképzeléseink megismerése és átalakítása gyógyító folyamatokat indíthat szervezetünkben, sok esetben egy makacs, tudattalan blokk feloldása révén.

A foglalkozás helyszíne:
Atlantisz Életmód Központ
2100 Gödöllő, Köztársaság út 69/a

Időpont: 2018. 05. 13.  15:45-17:00 óráig

A nyílt nap programja: Atlantisz életmód központ nyílt nap

Május 13 – Nyílt nap az Atlantiszban

Ha bejössz a kapun, a családi ház mögött találod az Atlantiszt. Az épület jobb oldalán, a tető alatt kell végig jönnöd és a végén bal oldalt lesz egy napraforgóval díszített ferde feljárat. Ott találod meg a Klubszobát, ahol a tanfolyam lesz.

PARKOLÁS: Kérek szépen mindenkit, aki autóval érkezik, hogy használjátok a 3 perc sétára található Spar parkolót vagy a szemben lévő Balog Ádám utcát. A szomszédok kérésére, ne álljatok eléjük és az út szélére se, mert a nagy forgalom miatt zavaró és balesetveszélyes!

A foglalkozást vezeti: Faragó István SzomatoDráma Vezető

Bejelentkezés: 06 70 9678 110

E-mail: farago.istvan@stressz-m.hu